به گزارش لنگه نیوز، در راستای اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان در شهرستان بندرلنگه از ۱۰ واحد صنفی عرضه شیرینی به ویژه مراکز تولید زولبیا و بامیه این شهرستان توسط کارشناسان اداره استاندارد شهرستان بازرسی به عمل آمد.
به همین منظور اطمینان از استاندارد و کیفیت مواد مصرفی و صیانت از حقوق مصرف کنندگان ، نظارت در دو بخش صورت گرفت که بخش اول آن شامل نظارت بر سلامت و کیفیت مواد مصرفی در محل کارگاه ها و آشپزخانه های تهیه شیرینی و کنترل و بررسی استاندارد آرد ، شکر ، روغن و سایر کالاهای مورد مصرف ، شرایط نگهداری و تاریخ تولید و انقضای کالاها می باشد و در بخش دوم نظارت بر محل عرضه و فروش شیرینی ها و بررسی و کنترل استاندارد ، وزن و نشانه گذاری جعبه های شیرینی صورت پذیرفت .
لازم به ذکر است تولید کنندگان زولبیا و بامیه موظفند از روغن های خوراکی مخصوص سرخ کردن دارای نشان استاندارد با مقاومت حرارتی بالایی استفاده کنند ضمن آن که زولبیا و بامیه مناسب و سالم باید دارای رنگ روشن و بوی مطبوع باشند و در جعبه های دارای نشانه گذاری مناسب ( تاریخ تولید و انقضاء و نشان استاندارد ) به فروش برسند.
انتهای پیام/