به گزارش لنگه نیوز، فرمانده انتظامی شهرستان بندرلنگه در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری پلیس، در تشریح این خبر گفت : مأموران انتظامی شهرستان بندرلنگه شب گذشته حین گشت زنی در حوزه استحفاظی و یکی از معابر شهری به یک دستگاه خودرو سمند مشکوک شده و دستور توقف دادند.
وی افزود: مأموران جهت بررسی خودرو مورد نظر را متوقف که در بررسی دقیق و استعلام بعمل آمده مشخص شد خودرو دارای سابقه سرقت بعنف ازشهرستان شیراز می باشد و پلاک نصب شده برروی این خودرو جعلی و متعلق به یک خودرو دیگر میباشد.
سرهنگ” محمد امین نوروزی” خاطر نشان کرد: در این رابطه یک متهم راننده خودرو دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شد.
این مسئول انتظامی اظهار داشت: انتظامی با مجرمان و افرادی که نظم و امنیت عمومی را برهم می زنند برخورد قاطع و قانونی می کند و هرگز اجازه جولان و سرکشی به هنجارشکنان نخواهد داد، لازم است شهروندان نیز در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه موارد مشکوک از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ پلیس را جهت برخورد با مجرمان و مخلان نظم عمومی، بیش از پیش یاری کنند.
انتهای پیام/