16:08:04تاریخ : پنجشنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۴ Thursday, 17 April , 2025
2

کمک ۲ میلیارد تومانی مردم بندرلنگه برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد

  • کد خبر : 14657
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲:۵۴
کمک ۲ میلیارد تومانی مردم بندرلنگه برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد
در مراسم جشن گلریزان ویژه آزادی زندانیان جرائم غیرعمد که در ماه مبارک رمضان برگزار شد، مردم نیک‌اندیش بندرلنگه با مشارکتی ارزشمند، مبلغ ۲ میلیارد تومان برای آزادی زندانیان و حمایت از خانواده‌های آنان اهدا کردند.

به گزارش لنگه نیوز، این مراسم با حضور سعید اطمینانی رئیس دادگستری، سجاد حسین‌زاده دادستان عمومی و انقلاب، فواد مرادزاده فرماندار بندرلنگه، جمعی از مسئولین و خیرین شهرستان در سالن اجتماعات دفتر امام جمعه برگزار شد.

سعید اطمینانی رئیس دادگستری بندرلنگه، ضمن قدردانی از این اقدام خداپسندانه، بر اهمیت کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و بازگشت آنان به کانون خانواده تأکید کرد و گفت: «این اقدام ارزشمند، نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از خانواده‌های نیازمند دارد. امیدواریم با استمرار این حرکت خیرخواهانه، شاهد آزادی افراد بیشتری از زندان باشیم.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://www.lengehnews.ir/?p=14657

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.